Radnički veruje Dejanu Joksimoviću i kada je kriza rezultata

Od početka sezone u Superligi Srbije samo četiri kluba nisu menjala trenere

14.03.2023. 11:58
  • Podeli:
Dejan Joksimović-1668245698601.webp Foto: FK Radnički

Radnički iz Kragujevca jedan je od retkih timova ove sezone u Superligi, uz TSC, Čukarički i Mladost iz Lučana, koji nije menjao trenera, uprkos tome što je tri puta ulazio u lošu seriju rezultata.

I dok je pozicija Žarka Lazetića u Bačkoj Topoli neugrožena, s obzirom na to da se ekipa bori čak za drugo mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona, kao i Dušana Kerkeza u Čukaričkom, poverenje koje Dejan Joksimović ima od Uprave Radničkog, uz Dragišu Žunića u Mladosti iz Lučana, jedinstveno je u srpskom fudbalu.

U prvih šest kola prolećnog dela Kragujevčani su osvojili samo dva boda, a podrška se isplatila minulog vikenda pobedom protiv Napretka (3:0), direktnog rivala u borbi za plej-of za ostanak na osmoj poziciji.

"Pokazali smo da ne srljamo, da odluke donosimo trezveno i da Joksimović ima našu punu podršku. Slavimo 100 godina i stalo nam je da Radnički veoma brzo bude u vrhu srpskog fudbala i uz novi stadion uskoro izađe u Evropu", izjavio je generalni direktor Radničkog Igor Konatar, uz konstataciju da je uveren da će ekipa u plej-of i u finišu sezone još jednom "ukrstiti koplja" sa Zvezdom, Partizanom, Vojvodinom...
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()