Predstavljen Barak Bahar: Verujem u svoj i Zvezdin DNK

U danu kada crveno-beli slave, 32 godine od osvajanja evropske titule, na "Marakanu" je stigao novi trener sa velikim ambicijama

29.05.2023. 13:27
  • Podeli:
Barak Bahar-64748a1c927f7.webp Foto: UNA

Sezona je završena, dupla kruna je proslavljena, novi trener Crvene zvezde je promovisan. Miloš Milojević je u nedelju uveče otišao sa "Marakane", u ponedeljak oko podneva na istom mestu predstavljen je novi šef tima - Barak Bahar vodiće crveno-bele naredne tri sezone. 

"Zvezda je klub sa impresivnom istorijom, bogatom tradicijom i velikim brojem trofeja. Uveren sam da zajedno možemo da napravimo velike stvari, posebno da učinimo iskorak u Evropi", rekao je Barak Bahar na prvom pojavljivanju pred mnogobrojnim novinarima. 

Izraelski stručnjak je istakao da ga je posebno impresionirala želja rukovodstva kluba i činjenica da je Zvezdan Terzić dva puta dolazio u Izrael. 

"Znali su mnogo o meni, čak i da sam kao mali igrao tenis, pa sam se našalio da ću doći ako mi dogovore meč sa Novakom Đokovićem", otkrio je Bahar. 

Iskusni fudbalski trener je dodao da je "filozofija njegove igre hrabrost, pamet i napad". 

"Verujem u svoj DNK, koji se poklapa sa DNK Crvene zvezde. Srećan sam što sam ovde, jedva čekam da počnem sa radom", istakao je Izraelac i otkrio da odlično poznaje tim i da zna šta je potrebno uraditi za iskorak kojim bi navijači i rukovodstvo bili zadovoljni.

Kada su u pitanju pojačanja, Bahar je otkrio da je sa bivšim klubom Makabijem postigao džentlmenski dogovor da im ne uzima igrače, a na pitanje da li to važi i za bivše fudbalere izraelskog tima (Bogdan Planić) rekao je da neće o imenima.

"Da ne verujem u Zvezdu ne bih bio danas ovde. Razmišljam o narednim koracima. Rezultat je važan, ali do njega je potrebno mnogo rada i odricanja. Uveren sam da mogu da ispunim očekivanja, a od igrača očekujem hrabrost, trud i pamet. Daću sve od sebe kako bismo pobedili svakog rivala, a ono što je bitno je da se nećemo obrukati ni protiv jednog rivala. Igrećemo napadački, ali nećemo zanemariti ni defanzivne obaveze", istakao je Bahar.

Možete li da obećate pobede protiv ekipe kao što je Juventus?

"Mogu da obećam da ćemo izaći i boriti se za pobedu protiv svih. Mi nećemo biti favoriti, ali verujem da možete u fudbalu do uspeha, naročito ovde sa ovakvim navijačima. Zvezda nikada neće biti potčinjena uz ovakve navijače i igraćemo atraktivan i napadački fudbal, ali i pametan, jer je to formula za dobar uspeh".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()