Predsednik Bajerna: Dokazali smo da novac ne može sve da kupi

Ne vidim nijedan klub u Ligi šampiona za koji bi mogao da kažem da je jači od nas, rekao je Herbert Hajner

09.03.2023. 12:17
  • Podeli:
Herbert Hainer-6409c031e4d41.webp Foto: Profimedia

Predsednik fudbalskog kluba Bajern Herbert Hajner izjavio je da je klub iz Minhena favorit za osvajanje Lige šampiona, prenose nemački mediji.

Bajern je u osmini finala Lige šampiona eliminisao Pari Sen Žermen. Nemački klub je u Minhenu savladao PSŽ sa 2:0 u revanš meču. U prvom meču odigranom u Francuskoj, Bajern je slavio sa 1:0.

"Ne vidim nijedan klub u Ligi šampiona za koji bi mogao da kažem da je jači od nas. Zasluženo smo pobedili PSŽ. Kontrolisali smo ceo meč i sva dešavanja na terenu, potpuno smo dominirali. Pokazali smo da novac ne može sve da kupi", rekao je Hajner.

Nemački mediji tvrde da je prvi čovek Bajerna aludirao na vlasnika Pari Sen Žermena Nasera Al-Kelaifija, koji je 2011. kupio francuski klub. Al-Kelaifi je od tada promenio šest trenera i uložio više od milijardu evra u nove igrače, kao što su Kilijan Mbape, Lionel Mesi, Nejmar i Serhio Ramos, ali pariski klub još nije uspeo da osvoji Ligu šampiona. PSŽ je samo jednom i to 2020. igrao u finalu Lige šampiona, a tada je poražen od Bajerna rezultatom 1:0.

Žreb četvrtfinala i polufinala Lige šampiona biće održan 17. marta. Pored Bajerna plasman u četvrtfinale najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja izborili su Čelsi, Milan i Benfika.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()