Poginuo bivši igrač i trener Partizana Miodrag Ješić

Tragedija se dogodila, u četvrtak oko 10:30, u direktnom sudaru

08.12.2022. 12:52
  • Podeli:
Miodrag_Ješić_foto_Life.ba-6391cf94a3c21.webp Foto: Life.ba

Tuga je obuzela svet sporta u Srbiji. U saobraćajnoj nesreći kod Rume poginuo je Miodrag Ješić (64), nekadašnji igrač i trener FK Partizan

Tragedija se dogodila, u četvrtak oko 10:30, u direktnom sudaru automobila, kojim je upravljao Ješić, i kamiona. Auto je potpuno smrskan. 

Vest, koja je stigla srpskim redakcijama, izazvala je muk i žal za čovekom koji je pisao crno-bele stranice u dva navrata kao igrač, u dva kao trener. Igrao je u dresu Partizana krajem 70-ih početkom 80-ih, odnosno u provoj godini 90-ih, a sa klupe je vodio ekipu u sezoni 1999/2000, odnosno 2006/2007. 

Kao igrač sa crno-belim timom osvojio je dve titule prvaka Jugoslavije.

Inostranu karijeru je na terenu gradio u Alteju i Trabzonu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()