Pod budnim okom policije zbog incidenta: Objavljeno da je Haland koristio telefon tokom vožnje

Fudbalski klub Mančester siti nije želeo da komentariše slučaj.

29.03.2023. 18:06
  • Podeli:
Erling Haland-63ad710bc789a.webp Foto: Profimedia

Policija u Mančesteru potvrdila je danas da istražuje navodni incident, koji je izazvao fudbaler Mančester sitija Norvežanin Erling Haland, pošto su se na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojima se vidi da norveški reprezentativac koristi mobilni telefon u toku vožnje automobila, prenosi Skaj sports.

Policija je navela da je upoznata sa objavljenim fotografijama na kojima se nalazi fudbaler Mančester sitija.

Britanski mediji navode da je Haland navodno 15. marta koristio mobilni telefon dok je bio za volanom svog Rols-Rojsa u blizini stadiona "Etihad" u Mančesteru.

Fudbalski klub Mančester siti nije želeo da komentariše slučaj.

Haland (22) zbog povrede prepone nije prethodnih dana igrao za Norvešku u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine, već je bio na medicinskom tretmanu u Barseloni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()