Pioli posle plasmana među osam: Karakter nas je vodio

Pokazali smo kvalitet i duh. Mogli smo da pobedimo i u revanšu, rekao je iskusni Olivije Žiru

09.03.2023. 11:50
  • Podeli:
Stefano Pioli-6409b9dd09a5d.webp Foto: Profimedia

Trener fudbalera Milana Stefano Pioli izjavio je da smatra da je njegov klub zasluženo izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona, prenose italijanski mediji.

Milan je posle 11 godina izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u osmini finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja eliminisao Totenhem. Šampion Italije je u prvom meču slavio 1:0, a u Londonu u revanšu nije bilo golova.

"Znali smo da će da bude teško, ali uspeli smo. Tražio sam od igrača da pokažu karakter. Nismo odustali i zaslužili smo da prođemo dalje. Moramo uvek da idemo korak po korak. Stigli smo do četvrfinala LŠ, videćemo šta će da bude na žrebu", rekao je Pioli.

Žreb četvrtfinala i polufinala Lige šampiona biće održan 17. marta.

"Zaslužili smo ovaj rezultat, prošli smo dalje iako smo mogli da postignemo više golova na ova dva meča. Pokazali smo kvalitet i duh. Mogli smo i da pobedimo. Ali, i ovo je sjajan rezultat. Rekao sam igračima da zaslužujemo da igramo u Ligi šampiona, želeli smo da se pokažemo u dobrom izdanju", rekao je napadač Milana Olivije Žiru.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()