Piksi: Zadovoljan sam, moramo biti spremni za Podgoricu bez izgovora

Srbija će naredni meč odigrati u ponedeljak u Podgorici protiv Crne Gore, koja je ranije u petak pobedila Bugarsku 1:0.

25.03.2023. 09:44
  • Podeli:
Dragan Stojković Piksi-63d24efdaacb8.webp Foto: FSS

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je da je zadovoljan pobedom protiv Litvanije na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj.

Srbija je sinoć u Beogradu pobedila Litvaniju 2:0 u meču grupe G kvalifikacija za EP 2024.

"Naravno da sam zadovoljan pobedom, uvek je prva utakmica najvažnija i u psihološkom smislu teška. Ako pitate ljude u Srbiji, kazaće da je normalno da se pobedi. Ali, treba pobediti. Mislim da su momci odigrali rutinski, zasluženo smo pobedili. Na kraju je najvažnije da smo pobedili, a to nam je i bilo u planu", rekao je Stojković posle utakmice.

Srbija će naredni meč odigrati u ponedeljak u Podgorici protiv Crne Gore, koja je ranije u petak pobedila Bugarsku 1:0.

"Moraćemo da budemo spremni, nema izgovora. Raspored je takav da za tri dana igramo u Podgorici. Verujem da ćemo biti spremni. Večeras je bilo nekih promena u timu i to iz razloga što smo hteli da sačuvamo energiju, svežinu. Nema nikakvih povreda i to je važno. Posebno me raduje to što nismo primili gol. To uliva posebno samopouzdanje. Da se vidi da može da odigra na takav način", dodao je selektor Srbije.

On je pohvalio Strahinju Erakovića, koji je bio u startnoj postavi protiv Litvanije.

"Eraković je bio fantastičan, igrao je bez greške. Vrlo iskusno je donosio odluke i kada je imao loptu i kada je bio bez nje. Mislim da se snašao odlično u ovoj ulozi. Bili smo bolji, možda je još koji gol mogao da se postigne, ali nevažno je. Idemo u nove izazove", zaključio je Stojković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()