"Petarda" na Marakani: Proslava Zvezdinog rođendana u velikom stilu

Nekoliko hiljada ljudi bodrilo je crveno-bele sa tribina, a Gejler Kanga je odigrao 200. meč u crveno-belom dresu

12.03.2023. 18:05
  • Podeli:
Crvena zvezda_Tanjug-640e06c0e18f7.webp Foto: Tanjug

Nisu Crvenoj zvezdi bila važna samo tri boda u 26. kolu Superlige Srbije protiv Novog Pazara, nego joj je bila važna atmosfera, igra na terenu i pobeda na kraju kako bi spektakularno proslavila sa navijačima 78. rođendan. Tim Miloša Milojevića slavio je sa 5:1 (2:1) i svakako ostavio utisak da je dominantan u srpskom prvenstvu.

Crvena zvezda je povela u 11. minutu golom Marka Rakonjca. Na 1:1 izjednačio je Andrija Majdevac iz penala u 25. minutu. 

Crveno-beli su poveli u 33. minutu preko Gejlora Kange iz jedanaesterca. Novi Pazar je u 38. minutu imao priliku da izjednači, a Mitar Ergelaš je pogodio stativu. Prvo poluvreme je završeno vođstvom domaćina od 2:1. 

Kanga je na 3:1 povisio u 74. minutu. Aleksandar Katai se upisao u strelce u 77. minutu, a konačan rezultat postavio je Rakonjac četiri minuta kasnije. 

Crvena zvezda je prva na tabeli SLS sa 72 boda, dok je Novi Pazar šesti sa 44. Crveno-bijeli će u narednom kolu gostovati Napretku u Kruševcu, dok će Novi Pazar na svom terenu igrati sa Kolubarom.

Crvena zvezda je na ovom meču organizovala proslavu 78. rođendana pred nekoliko desetina hiljada navijača. 

Uoči početka meča Gejloru Kangi uručen je dres sa brojem 200. Kanga je na meču sa Novim Pazarom odigrao 200. utakmicu u crveno-belim dresu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()