Otkrivena tajna: Rašford odbio francuski klub i godišnju platu od 22 miliona evra

Rašford je član Mančester junajteda od 2015. godine

29.03.2023. 15:29
  • Podeli:
Tan2022-12-3115191297_6 Markus Rašford  (AP PhotoRui Vieira-63b2d6037963a.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Fudbaler Mančester junajteda i engleski reprezentativac Markus Rašford odbio je da pređe u Pari Sen Žermena za godišnju platu od 22 miliona evra, prenosi britanski Atletik.

Rašford je od šampiona Francuske odbio nedeljnu platu od oko 450.000 evra, pošto je zadovoljan u engleskom klubu i koncentrisan na život u Mančesteru, navodi Atletik.

Rašford (25) ima ugovor sa "crvenim đavolima" do 30. juna naredne godine, a britanski mediji navode da čelnici PSŽ-a žele da odvrate engleskog fudbalera od produženja saradnje sa klubom sa "Old traforda".

Predsednik PSŽ-a Naser Al-Kelaifi izjavio je pre Svetskog prvenstva u Kataru da će na kraju sezone razgovarati sa Rašfordom ako želi da nastavi karijeru u Parizu.

Tržišna vrednost engleskog reprezentativca procenjuje se na 70 miliona evra.

Rašford je član Mančester junajteda od 2015. godine, a za prvi tim engleskog kluba odigrao je 347 utakmica i postigao je 120 golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()