Odbio ponudu da preuzme reprezentaciju Brazila: Anćeloti ostaje trener Reala

'Italijanski trener već sastavlja tim za novu sezonu. Planira da dovede četiri igrača. Anćeloti želi jedno pojačanje u odbrani i srednjem redu, kao i dvojicu u napadu'

31.05.2023. 20:43
  • Podeli:
Karlo Anćeloti-6465e1a187d7c.webp Foto: AP Photo/Jon Super/Tanjug

Trener Reala Karlo Anćeloti definitivno je odbio ponudu da preuzme brazilsku fudbalsku reprezentaciju, pošto će voditi madridski klub i naredne sezone, prenosi španski sportski list As.

Anćeloti ima ugovor sa Realom do kraja naredne sezone. Čelnici Brazilske fudbalske konfederacije (CBF) su nedeljama pokušavali da ubede italijanskog stručnjaka da preuzme selekciju "karioka", ali je Anćeloti je odlučio da ostane na klupi Reala.

"Italijanski trener već sastavlja tim za novu sezonu. Planira da dovede četiri igrača. Anćeloti želi jedno pojačanje u odbrani i srednjem redu, kao i dvojicu u napadu. Jedan od te dve dvojice biće Žoselu, a drugo pojačanje zavisi od toga da li će Karim Benzema i naredne sezone igrati za Real", navodi se u tekstu španskog Asa.

Real je ove sezone osvojio Kup kralja, evropski Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo. Madridski klub je kolo pre kraja La Lige na drugom mestu na tabeli sa 11 bodova manje od prvoplasirane Barselone, dok je u polufinalu Lige šampiona eliminisan od Mančester sitija.

"Zna se i da će Džud Belingem da pojača Real. Marko Asensio sigurno odlazi, kao i Marijano. Očekuje se da Dani Sebaljos i Naćo Fernandez da produže ugovore, pošto su Luka Modrić i Toni Kros to već učinili", zaključio je španski list.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()