Navijači Novog Pazara dolaze na proslavu rođendana Crvene zvezde

Pazarci se bore za mesto na tabeli koje ih vodi na evropsku scenu

12.03.2023. 08:49
  • Podeli:
Stadion Marakana -1664867753646.webp Foto: M. M. / Pixsell

Navijači FK Novi Pazar dolaze u Beograd da podrže ekipu na protiv Crvene zvezde, na utakmici Superlige Srbije. Pitanje šampiona je rešeno jer crveno-beli imaju 18 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu, ali svaki meč je priča za sebe i nada da se najbolji može poraziti.

Pazarci imaju i motiv više. Oni se bore za izlazak na evropsku scenu i prema pisanju tamošnjih lokalnih medija oko 300 pristalica kluba biće uz ekipu, na utakmici na kojoj će Zvezda proslaviti 78. rođendan.

Meč se igra od 16 sati, a ulaz na tribine stadiona "Rajko Mitić" je besplatan jer klub domaćin želi da časti za rođendan.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()