Navijači Ajntrahta i Atalante napravili haos u Napulju, uprkos zabrani dolaska

Italijani pišu da je na jug Italije stiglo oko 600 navijača Ajntrahta

16.03.2023. 09:30
  • Podeli:
Napoli_navijaci_policija_foto_TW-6411fe08e900b.webp Foto: Twitter/Leonardo Bertozzi

Okršaj između Napolija i Ajntrahta u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona imao je lošu uvertiru u vidu navijačkog divljanja oba tima, javljaju italijanski mediji.

Navijačima nemačkog kluba zabranjen je dolazak na utakmicu iz sigurnosnih razloga, ali oni su se pojavili na jugu Italije i napravili opšti haos u gradu.

Ajntrahtovi huligani su bili u društvu navijača Atalante kada su palili automobile u Napulju i sukobili se sa interventnom policijom. Upravo zbog toga su lokalne vlasti bile u strahu pa su im zabranili dolazak na stadion.

Italijani pišu da je u Napulj stiglo oko 600 navijača Ajntrahta, a da su im se priključili huligani Atalante koji su u neprijateljskim odnosima sa Napolitancima.

Na društvenim mrežama su osvanuli snimci iz grada koji daju jasnu sliku da su navijači njmačkog tima bacali raznorazne predmete na policiju, dok je nekoliko automobila gorelo

Nedugo zatim na mesto nereda stiglo je oko 200 navijača Napolija, ali im policija nije dozvolila da dođu u kontakt sa huliganima Ajntrahta i Atalante.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()