Mundo deportivo najavio Vlahovićev transfer: Ide stopama Luke Jovića

Već neko vreme pominje se njegov transfer u Premijer ligu

01.02.2023. 12:27
  • Podeli:
Tan2022-12-0219461236_9 Dušan Vlahović AP PhotoLuca Bruno-63da4c93c2c04.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Španski mediji preneli su informaciju da je agent Dušana Vlahovića (23) kontaktirao Real Madrid i ponudio usluge napadača Juventusa.

Kao što je opšte poznato, Juventus je zbog finansijskih malverzacija kažnjen oduzimanjem 15 bodova na tabeli Serije A, neki bivši i sadašnji funkcioneri dobili su suspenzije, pa je postalo jasno da će u doglednom periodu Stara dama morati da se odrekne najvećih zvezda, a na prvom mestu je Vlahović.

Već neko vreme pominje se njegov transfer u Premijer ligu, s obzirom da su zainteresovani pre svih Arsenal, Njukasl i Mančester junajted, a sad se pojavila i ova zanimljiva informacija, doduše krajnje nezvanična.

Inače, vest je prvi preneo list iz Barselone, Mundo deportivo, pa i zbog toga sve treba uzeti sa rezervom, a u nastavku priče kaže se „da je Real zainteresovan, ali da do eventualnog dogovora može da dođe tek na leto, jer je trener Karlo Anćeloti zadovoljan postojećim kadrom, pa će tek u narednom prelaznom roku razmišljati o eventualnim pojačanjima”.

Inače, Kraljevski klub u upravo završenom zimskom prelaznom roku nije doveo nijednog igrača, kao što je, uostalom, Anćeloti i najavio.

Ostaje da se vidi da li će posle tri godine Real, posle Luke Jovića, dovesti još jednog srpskog napadača i kako će se, eventualno, Vlahović snaći na Santijago Bernabeu, s obzirom da je Jović prošlog leta završio misiju u Kraljevskom klubu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()