Morati razočaran rezultatima Intera: Ekipa izgleda totalno izgubljeno

Ekipa prolazi kroz krizu i to se jasno vidi, iako ima dobar tim i dobrog trenera, kaže bivši vlasnik kluba

14.03.2023. 08:00
  • Podeli:
inter reuters-63f14455cd6de.webp Foto: Reuters

Nekadašnji predsednik fudbalskog kluba Inter Masimo Morati izjavio je da je razočaran rezultatima milanskog kluba u Seriji A, ali je dodao da se nada dobrim igrama u Ligi šampiona, prenosi "Gazeta delo Sport".

Morati je bio vlasnik Intera od 1995. do 2013. godine. Inter se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Serije A sa 18 bodova manje od prvoplasiranog Napolija.

"Ekipa prolazi kroz krizu i to se jasno vidi. Imamo dobar tim i dobrog trenera, ali rezultati nisu baš najbolji. To su sve stvari koje smo gledali u prethodnim sezonama", rekao je Morati.

Inter je za vikend poražen od Specije rezultatom 2:1 u 26. kolu Serije A.

"Tim nije dovoljno fokusiran. Posle važne pobede protiv Porta nisu zadržali dovoljan nivo fokusa da trijumfuju i protiv Specije. Video sam ekipu koja na terenu izgleda totalno izgubljeno. Žao mi je zbog toga, jer imamo zaista kvalitetne igrače, ali neki od njih su daleko od prave forme", dodao je Morati.

Nekadašnji predsednik Intera je istakao da Romelu Lukaku nije spreman za takmičarske utakmice.

"Lukaku je u očajnom fizičkom stanju. Nije spreman da igra na najvišem nivou, to se vidi. Užasno je spor na terenu, a to nismo navikli da vidimo od njega", poručio je Morati.

Inter gostuje Portu u revanš meču osmine finala Lige šampiona. U prvom duelu odigranom u Milanu bilo je 1:0 za Inter.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()