Mladost iz Lučana juče smenio Kosanovića, danas doveo Sivića

Utakmica protiv imenjaka iz Novog Sada bila je presudna

11.04.2023. 14:34
  • Podeli:
Mladost Lučani logo-6435533e7d407.webp Foto: FK Mladost Lučani

Tomislav Sivić imenovan je na mesto trenera fudbalera Mladosti iz Lučana, prenosi Sportklub.

Rukovodstvo kluba iz Lučana je, posle utakmice sa ekipom Mladosti iz Novog Sada, uručilo otkaz Miloradu Kosanoviću i već danas pronašli su zamenu.

Sivić je do sada u karijeri vodio Smederevo, Voždovac, Hajduk iz Kule, Spartak iz Subotice, Novi Pazar, Radnički iz Niša, Železničar iz Pančeva, Kečkemet, Diošđer, Mezekevešd i Pakš.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()