Mitrović: Čim sam primio loptu, znao sam da ću postići gol

Želimo da napadnemo prvo mesto u grupi, motivisan je fudbaler Crvene zvezde

06.10.2022. 23:10
  • Podeli:
Crvena zvezda Ferencvaroš_UEFA-1665078287467.webp Foto: UEFA

Fudbaler Crvene zvezde Stefan Mitrović izjavio da je srećan zbog postignutog gola u pobedi protiv Ferencvaroša u meču 3. kola grupe H Lige Evrope.

Crvena zvezda je pobedila Ferencvaroš sa 4:1, a Mitrović je postigao jedan gol.

"Hvala Aleksandru Pešiću na asistenciji, dobro je sačuvao loptu i proigrao me, te sam pogodio dalji ugao. Čim sam primio loptu, znao sam da ću postići gol. Izuzetno sam srećan i nadam se da ću postići još mnogo golova u dresu Crvene zvezde. Prijaju nam ubedljive pobede, daju nam samopouzdanje i želimo da napadnemo prvo mesto u grupi", rekao je Mitrović, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde će za nedelju dana odigrati novi meč protiv Ferencvaroša, ali u Mađarskoj.

"Nije nam problem što ponovo igramo protiv njih. Sad ih još bolje poznajemo", istakao je Mitrović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()