Milojević: Motivacija neće biti problem protiv Napretka

'Crveno-beli' sutra u Kruševcu od 17 časova gostuju domaćoj ekipi u meču 27. kola Superlige Srbije

18.03.2023. 17:16
  • Podeli:
Tan2023-01-0415361929_5 Miloš Milojević Jadranka Ilić-6400a1a5e57bc.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević kaže da motivacija neće biti problem njegovoj ekipi u utakmici sa Napretkom.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra u Kruševcu od 17 časova gostuju ekipi Napretka, u okviru 27. kola Superlige Srbije.

"Gledamo da koliko god je moguće povećamo prednost iz kola u kolo. Motivacija neće biti problem za utakmicu u Kruševcu, jer igramo u fudbalskom gradu i ambijentu, mislim da možemo da odigramo dobar meč", rekao je Milojević.

"Azarov ima šansu da se izbori za dobar status. Sviđa mi se njegov odnos, kao i energija. Normalno je da neki igrači ulaze, neki ispadaju iz forme. On je na dobrom putu da to uradi. Kada je bio u solidnoj formi, zadesio ga je problem sa virusom i nije dugo trenirao. Polako se vraća i nadam se da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolji", istakao je trener "crveno-belih".

Milojević se osvrnuo na kvalitete protivnika iz Kruševca.

"Pre svega imaju Matića, koji je kvalitetan igrač. Takođe i Kerkez na prekidu. Imaju naša dva momka koji su jako talentovani, Stankovića i Kneževića, znam da će biti dodatno motivisani da igraju protiv nas. Radi se o ekipi koja je za svako poštovanje, ali i kojoj su neophodni bodovi i sve sem stoprocentnog fokusa može da stvori problem na utakmici kao što je ova sutrašnja", kazao je Milojević.

"Što se terena tiče na to sam se već navikao i nema razloga da se ponavljam. Takav je period, mart mesec, moramo da se prilagodimo. Ukoliko naš odnos bude kao i posle 30 minuta u Sremskoj Mitrovici, onda i ta podloga malo manje smeta i nije toliki problem ukoliko se prilagodimo. Svakako da bih voleo da su svi tereni kvalitetni, to bi povećalo i kvalitet fudbala. Naš posao, igrača pre svega je da se prilagode što pre", zaključio je Milojević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()