Miler: Uvek je bilo lakše da igramo protiv Mesija nego protiv Ronalda

Mesi je u dresu Argentine nosio tim, u PSŽ mu nije lako da igra, rekao je čuveni igrač Bajern Minhena

09.03.2023. 09:26
  • Podeli:
Tomas Miler i Leo Mesi-64099c99393e0.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Bajerna Tomas Miler izjavio je posle plasmana minhenskog kluba u četvrtfinale Lige šampiona da mu je uvek bilo lakše da igra protiv Lionela Mesija, nego protiv Kristijana Ronalda, prenose nemački mediji.

Bajern se plasirao u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u Minhenu pobedio Pari Sen Žermen rezultatom 2:0 u revanš meču osmine finala. Nemački klub je u prvom meču slavio sa 1:0.

Miler je posle meča priznao da je uživao u igri protiv fudbalera PSŽ i Mesija.

"Protiv Mesija uvek sve ide sjajno. Ronaldo nam je, dok je igrao za Real Madrid, uvek bio problem. Ali, imam najveće poštovanje prema Mesijevom nastupu na Svetskom prvenstvu u Kataru. Tamo je odigrao individualno neverovatno, nosio je ceo tim. Nije mu lako da igra u PSŽ", rekao je Miler.

Trener Bajerna Julijan Nagelsman izjavio je da se njegov tim dobro branio u prvom poluvremenu.

"Bili smo na lopti, bili smo opasni kada smo imali loptu i mislim da smo zasluženo pobedili. U prvoj utakmici nismo baš na terenu najbolje radili ono o čemu smo razgovarali pred duel. Ostavljali smo im previše prostora", rekao je Nagelsman.

Žreb četvrtfinala i polufinala Lige šampiona biće održan 17. marta. Plasman u četvrtfinale LŠ su, pored Bajerna, do sada obezbedili Milan, Čelsi i Benfika.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()