Mediji: Mesi potpisuje ugovor sa Majamijem, pa ide na pozajmicu u Barselonu

Argentinski fudbaler želi da se vrati u Barselonu, ali katalonski klub mora da ispoštuje stroga pravila La Lige u vezi registracije igrača i finansijskog fer-pleja

31.05.2023. 18:09
  • Podeli:
Tan2023-04-3018332163_3 Lionel Mesi AP PhotoAurelien Morissard-6454bb0ae8ec2.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Aurelien Morissard

Argentinski fudbalski reprezentativac Lionel Mesi napustiće na kraju sezone ekipu Pari Sen Žermena i potpisaće ugovor sa Interom iz Majamija, a potom će otići na pozajmicu u Barselonu, prenosi Jurosport.

Mesi ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do kraja sezone. On je igrao za Barselonu od 2000. do 2021. godine, a potom je napustio katalonski klub zbog teške finansijske situacije u kojoj se našla ekipa sa "Nou Kampa".

Argentinski fudbaler želi da se vrati u Barselonu, ali katalonski klub mora da ispoštuje stroga pravila La Lige u vezi registracije igrača i finansijskog fer-pleja.

Francuski i španski mediji navode da rukovodstvo Barselone traži način da se Mesi ipak vrati u ovaj klub iako ima bogatu ponudu Al Hilala iz Saudijske Arabije.

Francuski Ekip prenosi da su Mesi i njegova supruga zabrinuti zbog selidbe u Saudijsku Arabiju sa troje dece i da bi više voleli da se vrate u Barselonu.

Inter iz Majamija, koji je u vlasništvu bivšeg engleskog reprezentativca Dejvida Bekama, planira da potpiše ugovor sa Mesijem, a onda će Argentinca poslati na pozajmicu u Barselonu na šest ili 18 meseci.

Mesi bi tako dobio jednu ili dve sezone u jednoj od najjačih evropskih liga pre nego što definitivno zaigra u MLS ligi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()