Matijašević: Čukarički će sigurno igrati Evropu

Mi od FSS imamo sve ukupno 400, 500 hiljada evra, a budžet nam je 4.500.000, kaže, ali se ne žali sportski direktor srpskog kluba

24.03.2023. 15:19
  • Podeli:
nemanja tošić fk čukarički (2)-6404d11d17d7d.webp Foto: FK Čukarički

Sportski direktor fudbalskog kluba Čukarički Vladimir Matijašević izjavio je u intervjuu za "Mozzartsport" da će klub koji predstavlja sigurno igrati Evropu.

Čukarički je trenutno na četvrtoj poziciji u Superligi Srbije sa 53 boda.

"Ljudi pričaju o budžetima i zaradi Čukaričkog, ali mi od FSS imamo sve ukupno 400, 500 hiljada evra, a budžet nam je 4.500.000. To je velika razlika. Ovde ništa ne kasni, a moramo da napravimo taj budžet. Zato i težimo da izborimo plasman u Evropu. Planiramo otkup Lučića, Badamosija i Sisoka, to nam je prioritet do kraja maja. Za neke od njih već imamo ponude. Dolazak novih igrača zavisi od odlazaka, ali videćemo, možda ćemo vratiti neke igrače sa pozajmice", izjavio je Matiješević.

Prema njegovim rečima Čukaričkom nije cilj da sezonu završi kao drugi na tabeli.

"Voleo bih neke stvari da se dese, ali moram da budem realan. TSC igra najlepši fudbal trenutno. Upakovani su kao tim i zaslužuju da budu drugi. Ne mogu da lažem, to je iskreno, nadam se da mi sa iskustvom i individualnim kvalitetom možemo nešto više da uradimo. Čukarički će sigurno igrati Evropu, koji ćemo biti nije realno sada da se priča. Nisam zadovoljan formom, ali jesam rezultatima i glavama igrača, jer su u nekim utakmicama pravili preokrete", izjavio je Matijašević.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()