Mateus ne sumnja: Bajern ima najbolji tim svih vremena

Tim sada ima 20 igrača, koji konkurišu za startnu postavu i to je fantastično, kaže proslavljeni fudbaler

14.03.2023. 08:58
  • Podeli:
Lotar Mateus-1664219881597.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji fudbaler Bajerna Lotar Mateus smatra da klub iz Minhena može ove sezone da stigne do kraja u Ligi šampiona, ali je dodao da su Real Madrid i Mančester siti najveći favoriti za osvajanje ovog takmičenja, prenosi "Bild".

Bajern je izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u osmini finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja eliminisao Pari Sen Žermen.

"Ako su svi igrači u formi onda je ovo najbolji tim Bajerna u smislu kvaliteta svih vremena. Bajern sada ima 20 igrača, koji konkurišu za startnu postavu. U moje vreme ih je bilo 13, kasnije 16, 17. Međutim, danas možete da napravite pet izmena", objasnio je Mateus.

On je istakao da je sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić sastavio tim "od 20 zvezda".

"Pre oko dve godine sam rekao da ekipa Bajerna nije tako dobro izbalansirana. Ne mislim da je to zbog moje kritike, ali izgleda da je došlo do promena u klupskoj strategiji. Bajern je bio vrlo aktivan u poslednja dva prelazna roka. Salihamidžić je zaslužio sve pohvale. Bajern je sposoban da osvoji Ligu šampiona, ali su najveći favoriti Real Madrid i Mančester siti", zaključio je Mateus.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()