Lev: Imam nameru da se vratim fudbalu

Želim da iskusim Svetsko prvenstvo kao običan navijač, rekao je nekadašnji selektor reprezentacije Nemačke

24.10.2022. 12:57
  • Podeli:
Joakim Lev-1666609065749.webp Foto: Profimedia

Bivši selektor nemačke reprezentacije Joakim Lev izjavio da jedva čeka da se vrati fudbalu, prenosi "Kiker".

Lev je bio selektor Nemačke od 2006. do 2021. godine. On je sa tom selekcijom osvojio titulu na Svetskom prvenstvu 2014, dok je na Mundijalu 2010. sa "pancerima" stigao do trećeg mesta. Osvojio je Kup konfederacija 2017, dok je u finalu EP 2008. poražen od Španije.

"Imam nameru da se vratim fudbalu. Previše je zabavno biti u tom sportu. Ponovo sam motivisan kada gledam fudbal, što nije bio slučaj mesecima pre toga", rekao je Lev.

On je istakao da će sačekati da se završi SP u Kataru, a onda će da razmotri sve ponude.

"Želim da iskusim Svetsko prvenstvo kao običan navijač. To je razlog zašto još nisam prihvatio neku ponudu", otkrio je Lev.

SP će biti odigrano od 20. novembra do 18. decembra u Kataru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()