L'Ekip: Navijači PSŽ ne žele više Mesija u klubu

Senzacija na "Parku prinčeva" stigla je sa porazom od 0:2

20.03.2023. 10:36
  • Podeli:
leo messi - reuters-64132c48e5660.webp Foto: Reuters

Pravu senzaciju napravio je Rens koji je na usred Pariza pobedio aktuelnog prvaka Francuske PSŽ sa 2:0.

Time je zvezdama ekipe sa "Parka prinčeva" nanešen prvi domaći ligaški poraz u poslednjih 36 utakmica, što je navijačima izazvalo gnev i ljutnju.

Zanimljiva situacija dogodila se pred sam početak utakmice, kad je službeni spiker čitao sastav igrača PSŽ. Svi fudbaleri dobili su aplauz publike, osim Lionela Mesija koji je ispraćen glasnim zvižducima sa tribina.

Mesi se, očigledno, zamerio navijačima PSŽ nakon ispadanja u osmini finala Lige šampiona, a to utiče i na stav uprave kluba o njemu. Argentincu ističe ugovor na leto i još se nije dogovorio o produženju. Ugledni francuski list L'Ekip piše da čelnici PSŽ nisu sigurni žele li da ga zadrže baš zbog reakcije navijača.

U PSŽ je stigao pre dve godine i otada je odigrao 66 utakmica za francuski klub. Postigao je 29 golova i imao 32 asistencije. Međutim, nije uspeo da ostvari ultimativni cilj uprave PSŽ - osvajanje Lige šampiona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()