Lazar Samardžić otkrio za koji srpski klub bi igrao bar jednu sezonu

U kući mi je bio Patrik Klajvert, tada direktor u Barseloni, kaže reprezentativac Srbije koji veruje u Orlove

30.05.2023. 14:11
  • Podeli:
Lazar Samardžić-641c427b7bda4.webp Foto: FSS

Igrač Udinezea i reprezentativac Srbije, čiji je dolazak u tim Orlova odabramo sve ljubitelje fudbala, Lazar Samardžić (21) otkrio je svoje sportske želje tokom razgovora za banjalučki ATV.

Pre svega govorio je o dolasku u nacionalni tim Srbije i velikoj želji da mu da prioritet u odnosu na Nemačku.

"Reprezentacija Srbije bila mi je san odmalena. Sad sam ponosan. U reprezentaciji želim da uvek budem na maksimumu. Nemačka je dobra selekcija, igrao sam deset godina tamo za mlađe kategorije i hvala Nemačkoj, ali ja sam Srbin, prezivam se Samardžić. Kao zvezdaš, debitovao sam na Marakani, to je neverovatan osećaj. Cela porodica je plakala, mama, tata i devojka. I ona zna šta mi reprezentacija znači", ispričao je Samardžić.

On ne sumnja u kvalitet tima Dragana Stojkovića Piksija:

"Imamo baš dobru ekipu. Mnogo momaka je u Italiji. Velika smo fudbalska nacija. Hoćemo da pišemo istoriju. Piksi je za nas igrače kao drug, ili kao otac. Možemo da pričamo s njim o svemu. Mi smo tamo kao porodica. Nadamo se plasmanu na Evropsko prvenstvo".

Mladi fudbaler je bio na pragu Barselone pre nekoliko godina.

"U kući mi je bio Patrik Klajvert, tada direktor u Barseloni. Želeo je da dođem. Tada sam imao 16, 17 godina, bilo je prerano da idem. Pričao sam sa roditeljima, srce me vuklo, ali mislim da nije bio dobar momenat".

Ali zato bi voleo da dođe momenat kada će obući crvno-beli dres...

"Voleo bih da bar godinu dana odigram za Crvenu zvezdu. Želja mi je da se to dogodi pred kraj karijere", poručio je mladi as.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()