Lalatović isključen: Zbog prigovora dobio žuti, zbog valjanja crveni karton

Bila je ovo dobra stimulacija za Radnički jer je u nadoknadi vremena slavio protiv Mladosti, golom Škrbića za 2:1

05.02.2023. 09:19
  • Podeli:
nenad-lalatovic-fk-borac.jpg

Superliga Srbije je počela posle tri meseca pauze i pored oproštaja od Siniše Mihajlovića na meču Crvena zvezda - Vojvodina kolo će se pamtiti i po novoj predstavi trenera Radničkog Nenada Lalatovića. Bivši fudbaler, već dugo trener u zemlji i regionu, dobio je crveni karton već u prvom poluvremenu na meču sa Mladosti iz Lučana.  kolu na srbijanske lige pošto je isključen u 63. minutu meča protiv lučanske Mladosti.

U prvi mah trener ekipe iz Kragujevca nije bio razlog zbog kojeg je sudija Nikola Radaković prekinuo meč. To je učinio zbog reakcije Nenada Milovanovića, kom je pokazao žuti karton. Međutim, Lalatović kao Lalatović nije prećutao nego je prigovorio pa je dobio istu kaznu. 

Zbog toga je Lalatović poludeo i zahtevao je objašnjenje četvrtog arbitra Milana Ilića, gde se situacija zaoštrila. Lalatović je pao na zemlju u neverici i nastavio polemiku sa Ilićem, posle čega je četvrti arbitar ponovo pozvao glavnog. Skrenuo mu je pažnju da je trener Radničkog nastavio istim tonom i da treba da dobije crveni karton, što je Radaković poslušao i učinio u 63. minutu - Nenad Lalatović je isključen sa utakmice.

Svakako ni tada nije ostao dužan pomoćnom sudiji Iliću nego mu je rekao mu da je "sramota to što je uradio", a potom je prepešačio čitav teren i otišao na tribine.

Bila je ovo dobra stimulacija za Radnički jer je, posle preokreta, u nadoknadi vremena slavio protiv Mladosti, golom Škrbića za 2:1. Uslovi za igru su bili preteški jer su vetar i kiša ometali igrače. 

Ujedno na ovoj utakmici su igrači razvili i transparent povodom proslave 100 godina postojanja Randičkog.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()