Konte primljen u bolnicu

U saopštenju se ne navodi koliko dugo će italijanski fudbalski trener biti odsutan posle operacije.

01.02.2023. 13:48
  • Podeli:
Antonio Konte-1667820443131.webp Foto: Profimedia

Menadžer Totenhema Italijan Antonio Konte biće danas podvrgnut operaciji uklanjanja žučne kese, saopštio je londonski klub.

U saopštenju se ne navodi koliko dugo će italijanski fudbalski trener biti odsutan posle operacije.

"Konte je u poslednje vreme imao problema sa bolovima u stomaku. Nakon što mu je dijagnostikovan holecistitis danas će biti operisan radi uklanjanja žučne kese", navodi se u saopštenju londonskog kluba.

"Konte će se vratiti posle perioda oporavka", dodaje se u saopštenju Totenhema.

Totenhem je trenutno na petom mestu u Premijer ligi, a u nedelju u 22. kolu će na svom terenu dočekati Mančester siti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()