Konte posle eliminacije: Odluka o meni biće doneta na kraju sezone

Ne možemo da izmislimo pobedu ili da čekamo čudo za trofej. Morate da gradite i da budete strpljivi, kaže Italijan na klupi Totenhema

09.03.2023. 11:53
  • Podeli:
Antonio Konte-1667820443131.webp Foto: Profimedia

Menadžer Totenhema Antonio Konte izjavio je da će na kraju sezone odlučiti da li će ostati u londonskom fudbalskom klubu, prenosi "Skaj".

Konte ima ugovor sa Totenhemom do 30. juna. Britanski mediji podsećaju da londonski klub ima mogućnost da produži saradnju sa italijanskim stručnjakom na još godinu dana.

Totenhem je eliminisan iz Lige šampiona, pošto je u Londonu odigrao bez golova sa Milanom u revanš meču osmine finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. U prvom meču u Italiji bilo je 1:0 za Milan.

"Ovo nije pravi dan da razgovaramo o mojoj budućnosti. Imam ugovor sa Totenhemom, a klub vrlo dobro zna šta mislim. Sastaćemo se na kraju sezone i doneti odluku. Situacija je vrlo jasna. Prošlo je godinu i dva meseca otkako sam došao i uvek sam govorio istu stvar - potrebno nam je vreme i strpljenje", rekao je Konte.

Italijanski trener je istakao da Totenhem nema "čvrst temelj" da bude konkurentan.

"Ne možemo da izmislimo pobedu ili da čekamo čudo za trofej. Morate da gradite i da budete strpljivi. Razumem da navijači nemaju strpljenja pošto Totenhem dugo nije osvajao trofeje. Ono što mogu da obećam je da će moj tim naporno raditi za ovaj klub. Pokušavamo da radimo i dovedemo prave igrače, pravi temelj i pokušavamo da pronađemo rešenje u prelaznom roku za pravi tim", dodao je Konte.

On je naveo da ima sjajan odnos sa predsednikom Totenhema Danijelom Levijem.

"Imam ugovor do juna i spreman sam da radim u Totenhemu. Odluka će biti doneta na kraju. Moj ugovor ističe u junu. Videćemo, možda me čak otpuste i pre završetka sezone, ko zna, možda su razočarani", zaključio je Konte.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()