Kljajić: Hvatali su me za glavu, zavrtali uši i pretili

Za sada kaže i da nije odlučio o svojim daljim koracima, ali je siguran da se za sada neće vraćati u Novi Pazar

23.03.2023. 15:30
  • Podeli:
Filip Kljajic-641c629445af1.webp Foto: Printscreen/Youtube/FKPartizanBeograd

Kapiten Novog Parazara Filip Kljajić posle neprijatnosti koje je imao sa nezadovoljnim navijačima govorio je o incidentu. Ni kriv, ni dužan bio je kolateralna šteta nečije frustracije i svedoči da su takve stvari veoma neprijatne. 

"Posle meča sa Kolubarom, otišli smo da se pozdravimo sa navijačima, a oni su počeli da nas vređaju. Kao kapiten, stao sam iza tima i odgovorio da ne vidim u čemu je problem, jer igramo dobro, i dalje se borimo za izlazak u Evropu, a oni su nam zamerili zbog jednog poraza. Međutim, tada su se obrušili na mene, počeli da me vređaju na verskoj i nacionalnoj osnovi. Bilo bi neukusno da govorim reči koje su mi uputili", rekao je Kljajić za Novosti.

Kamen spoticanja bio je poraz od Kolubare, a nekoliko dana posle incidenta Fikret Međedović, generalni sekretar kluba probao je da izmiri Kljajića i navijače. Prema poslednjim informacijama, dan kasnije, policija je otkrila počinioce napada na golmana. 

"Pozvao me je da se ponovo sastanem sa navijačima. I tu sam doživeo maltretiranje, još gore stvari, što je i on video. Hvatali su me za glavu, zavrtali uši i pretili da će mi lomiti ruke i vaditi oči“, otkrio je golman.

Za sada kaže i da nije odlučio o svojim daljim koracima, ali je siguran da se za sada neće vraćati u Novi Pazar. Iz kluba su posle tog incidenta otišli i trener Feđa Dudić i Rasim Ljajić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()