Hari Kejn: Znamo da moramo da se popravimo

Bio sam navijač Engleske i dalje sam i znam koliko su svi frustrirani, ali nema razloga za paniku, rekao je kapiten

26.09.2022. 01:00
  • Podeli:
engleska_reuters-1664005227336.webp Foto: Reuters

Kapiten engleske fudbalske reprezentacije Hari Kejn istakao je da navijači ne bi trebalo da paniče zbog loših rezultata nacionalnog tima uoči Svetskog prvenstva u Kataru, prenosi "Skaj sport".

Engleska je pre dva dana izgubila od Italije 1:0 u meču petog kola Divizije A Lige nacija. Engleska je trenutno poslednja na tabeli sa samo dva boda, a porazom od Italije ispala je u Diviziju B Lige nacija.

"Mi ne paničimo, znamo da moramo da napredujemo. Naravno da razumem frustraciju navijača. Bio sam navijač Engleske, a to sam i dalje. Ako budemo imali dobar turnir, nisam siguran da li će ljudi biti zabrinuti zbog rezultata od letos. Znam da moramo da se popravimo", rekao je Kejn.

Engleska će poslednji meč u Ligi nacija odigrati u ponedeljak na "Vembliju" protiv Nemačke.

"Navijači su uvek sjajni i podržavaju nas. Znam da će biti tamo i  protiv Nemačke. Svi će biti uzbuđeni zbog Mundijala. Nadam se da možemo da im se odužimo dobrim rezultatima", dodao je Kejn.

SP će biti održano od 20. novembra do 18. decembra u Kataru. Engleska će igrati u Grupi B sa Iranom, SAD i Velsom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()