Kapelo: Morali smo da prodamo Ronalda zbog atmosfere u timu

Rekao sam Berluskoniju da ne trenira i da voli zabave i žene. Nije me poslušao, rekao je italijanski trener

25.09.2022. 17:26
  • Podeli:
Fabio Kapelo-1664119554144.webp Foto: Profimedia

Italijanski trener Fabio Kapelo priznao je da je 2007. dok je bio trener Real Madrida morao da proda slavnog brazilskog fudbalera Ronalda, prenose italijanski mediji.

Ronaldo je od 2002. do 2007. igrao za Real. Brazilac je u januaru 2007. prešao u Milan uz obeštećenje od osam miliona evra.

"Velika je odgovornost biti trener Real Madrida. U mom drugom mandatu odlučili smo da prodamo Ronalda i da dovedemo Antonija Kasana kako bismo dobili pobedničku atmosferu u timu. Deset utakmica pre kraja nadoknadili smo devet bodova zaostatka za Barselonom, čime se i danas ponosim", rekao je Kapelo.

On je potom objasnio kako je Ronaldo završio u Milanu.

"Sećam se kako me tadašnji predsednik Milana Silvio Berluskoni zvao da bi me pitao šta mislim o Ronaldu. Rekao sam mu da ne trenira i da voli zabave i žene. Rekao sam da će biti greška ako ga dovede u Milan. Narednog dana sam u novinama video da je Ronaldo završio u Milanu", prisetio se Kapelo.

Ronaldo je za Milan odigrao samo 20 utakmica i postigao je devet golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()