Ilić: Zatvorili smo kvalitete Norveške

Navijači u Oslu su nam bili vetar u leđa, kaže mladi reprezentativac Srbije

28.09.2022. 09:37
  • Podeli:
Ivan Ilić-1664350628597.webp Foto: FSS

Utakmica Srbija - Norveška nije samo donela pobedu Orlovima nego je iznedrila igrača sa mnogo potencijala - Ivana Ilića (21).

Ovaj mladi fudbaler je ubačen u vatru kao zamena za iskusnog Sergeja Milinkovića Savića i opravdao je i više od onoga što je stručni štab od njega očekivao - bio je na visini zadatka.

Igrač Verone je asistirao pri drugom golu Srbije, kada je dodao odličnu loptu golgeteru Aleksandru Mitroviću u 53. minutu.

"Navijači su nam bili vetar u leđa. Atmosfara u ekipi je fantastična, odigrali smo korektnu utakmicu i radujemo se novim pobedama. Najvažniie je da smo dobili utakmicu. Bilo je korektno, teško, protivnik je dosta jak, imaju par fantastičnih igrača, ali uspeli smo da se pripremimo dobro, da zatvorimo njihove kvalitete i ostvarimo cilj". 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()