Horhe Mendeš o fudbalskom tržištu i Ronaldu: Biće važnih transfera ovog leta

Svi treba da budemo veoma zahvalni Kristijanu za sve što je uradio za fudbal, smatra njegov bivši menadžer

30.05.2023. 12:50
  • Podeli:
Horhe Mendeš-6475d4951cc34.webp Foto: Profimedia

Kada dođe leto, svaki trag koji fudbalski menadžer Horhe Mendeš da sa fudbalskog tržišta ima ogroman odjek. Ovog puta nije otkrivao imena, ali je najavio da će leto biti "vrelo". 

"Uskoro će biti vesti jer će se velike stvari desiti ovog leta. Dogodiće se veoma važne operacije. Ne mogu da ih otkrijem. Ali o nekima je već bilo reči“, uverava Mendeš, a prenosi portugalski list "A Bola".

Mendeš misli na evropsko tržište, a osvrnuo se i na lokalno, portugalsko:

"Svake godine portugalski klubovi znaju da mogu da računaju na mene. I uvek ću biti spreman da pokušam da rešim njihove probleme. Već sam u kontaktu sa nekim od klubova".

Ronaldo je najbolji na svetu, ikada

Iskoristio je Mendeš ovaj susret sa medijima da priča i o Kristijanu Ronaldu, sa kojim je nedavno raskinuo saradnju pošto je zvezda sa Madeire otišao u Al Nasr gde ga je odveo .Rikardo Regufe. Nije oklevao da jasno stavi do znanja da njih dvojica i dalje imaju "odličan privatni odnos“.

"Kristijano je tamo gde jeste. Ovo je život. On je u Arabiji i svi treba da budemo veoma zahvalni Kristijanu za sve što je uradio za fudbal u Evropi i Portugalu. On je najveći ambasador naše zemlje u svetu", rekao je Mendeš.

A nije se libio ni da ga pohvali: 

"Kristijano će uvek biti u mom srcu. On je poseban igrač i posebna osoba za mene. I svi mi Portugalci treba da budemo ponosni što smo imali i imamo igrača poput njega. Govoriću celog života: bio je i jeste najbolji igrač u istoriji svetskog fudbala".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()