Eraković o nastupu za reprezentaciju: Kada se igra za Zvezdu i reprezentaciju umor ne sme da postoji

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti biće odigrana u subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

29.03.2023. 18:44
  • Podeli:
Strahinja Eraković-1665646447349.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković izjavio je danas da je spreman i motivisan za nastavak sezone u Superligi Srbije i dodao da očekuje veliki broj navijača na meču sa ekipom Mladosti iz Novog Sada.

Eraković je igrao za Srbiju na mečevima kvalifikacija za EP 2024. protiv Litvanije (2:0) i Crne Gore (2:0).

"Pred nama je nastavak prvenstva i borba za duplu krunu. Sigurno da je kratak predah prijao mojim saigračima, koji su i tokom pauze vredno trenirali, odigrali i prijateljsku utakmicu, dok sam je bio deo A reprezentacije Srbije. Velika mi je čast što sam imao priliku da počnem utakmicu i odigram 90 minuta u pobedi svoje ekipe protiv Litvanije, kao i da potom nastupim u Podgorici. Kada se igra za Zvezdu i reprezentaciju umor ne sme da postoji, tako da nastavak šampionske trke dočekujem apsolutno spreman i motivisan. Želimo da vidimo ispunjene tribine naše Marakane do kraja ove sezone, kako bismo dva puta slavili i ponovili uspehe iz prethodne dve godine", istakao je Eraković za zvanični sajt kluba.

On je naveo da je upućen u brojne aktivnosti, koje je Crvena zvezda pripremila za navijače na meču 28. kola Superlige Srbije protiv novosadskog tima.

"Klub radi sjajan posao, evidentno je da se trudi da svi oni koji posete Marakanu, imaju samo najlepše uspomene. Posebna pažnja se posvećuje deci, što je izuzetno važno, s obzirom da znam koliko je meni kada sam bio mali značio svaki vid pažnje voljenog kluba. Čuo sam da mali zvezdaši imaju priliku da osvoje mesto na kampu, ali i da upoznaju prvotimce na kraju utakmice. Biće nam drago da dočekamo srećnog dobitnika na kraju meča u kojem ćemo verujem slaviti", zaključio je Eraković. 

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti biće odigrana u subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()