Donaruma: Ne kajem se niti sumnjam u svoj izbor da se pridružim PSŽ

Razočarani smo i ljuti, iskren je golman PSŽ koji je ispao iz Lige šampiona od svog bivšeg kluba

10.03.2023. 09:27
  • Podeli:
Đanluiđi Donaruma-640ae9bb8982e.webp Foto: Profimedia

Golman Pari Sen Žermena Đanluiđi Donaruma izjavio je da je ponosan što brani za francuski fudbalski klub, koji je eliminisan u osmini finala Lige šampiona, prenosi "Skaj".

PSŽ je u Minhenu izgubio od Bajerna 2:0 u revanš meču osmine finala najkvalitetnijeg klupskog takmičenja. Bajern je u prvom meču u Parizu slavio sa 1:0.

"Razočarani smo, ljuti... Veoma je razočaravajuće ispasti iz Lige šampiona. Ne kajem se niti sumnjam u svoj izbor da se pridružim PSŽ. Nikad nisam sumnjao u to", rekao je Donaruma.

On je istakao da je srećan zbog plasmana svog bivšeg kluba Milana u četvrtfinale Lige šampiona.

"Da li sam srećan zbog Milana? Da, ali sam i tako ponosan što sam u PSŽ", istakao je Donaruma, koji je u PSŽ stigao 2021. iz Milana.

Italijanski golman je ove sezone branio na 36 mečeva za PSŽ.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()