Davor Berbera postavljen za trenera Novog Pazara

Na klupu superligaša Srbije seo je trener koji je već vodio ekipu sa Atletskog stadiona

24.03.2023. 17:43
  • Podeli:
Navijači Novog Pazara-641dd31c046b3.webp Foto: Profimedia

Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je novog trenera Davora Berbera (45), koji će voditi ovaj tim u nastavku sezone u Superligi Srbije.

Promociji na Atletskom stadionu prisustvovalo je više od 500 navijača, saopštio je Novi Pazar na svom Fejsbuk nalogu.

Berber je vodio Novi Pazar u sezoni 2020/2021. kada je sa klubom izborio opstanak u Superligi Srbije.

Njemu će pomagati prvi asistent Semir Hadžibulić, trener golmana Suad Prtinac i kondicioni trener Armin Zećirović.

Berber je poslednji angažman imao na Maldivima, gde se bavio ženskim fudbalom, a tokom karijere je radio u Bangladešu, Mongoliji, Bahreinu, Indiji, Omanu i Hong Kongu.

Novi Pazar je šesti na tabeli Superlige Srbije sa 44 boda.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()