Čelsi i Poketino obavezali se na tri godine vernosti

Poketino će biti četvrti menadžer ekipe sa "Stemford bridža"

28.05.2023. 16:11
  • Podeli:
Maurisio Poketino-6446535272e97.webp Foto: Profimedia

Argentinski fudbalski trener Maurisio Poketino (51) potpisao je ugovor sa Čelsijem do 30. juna 2026. godine, tvrdi poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

On je na društvenim mrežama objavio da su Čelsi i Poketino pre dve nedelje postigli usmeni dogovor, a Argentinac je navodno danas potpisao ugovor sa engleskim klubom na tri godine.

Britanski mediji navode da će Čelsi u narednih 24 časa da objavi da je Poketino novi menadžer Plavaca.

Poketino će biti četvrti menadžer Čelsija u poslednjih osam meseci posle Tomasa Tuhela, Grejema Potera i Franka Lamparda.

Čelsi se kolo pre kraja prvenstva u Premijer ligi nalazi tek na 12. mestu na tabeli sa samo 43 boda.

Poketino je u karijeri vodio Espanjol, Sautempton, Totenhem i Pari Sen Žermen.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()