Bugari tvrde: Savo Milošević se vraća u fudbal

Nekadašnji fudbaler je bez angažmana od 2021.

23.05.2023. 14:21
  • Podeli:
Savo Milošević-646cb07802437.webp Foto: Profimedia

 Srpski fudbalski trener Savo Milošević preuzeće na kraju sezone Levski iz Sofije, javljaju bugarski mediji.

Većinski vlasnik Levskog Nasko Sirakov se 20. maja sastao sa nekadašnjim trenerom Partizana, a bugarski mediji tvrde da je tom prilikom postignut dogovor o saradnji dve strane. Milošević će na klupi osvajača 26 titula prvaka Bugarske naslediti Elina Topuzakova koji je nedavno imenovan za privremenog trenera do kraja sezone.

Milošević je u sezoni 2019/20 vodio Partizan, a 2021. godine je kratko vodio ljubljansku Olimpiju, posle čega nije imao angažman.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()