Britanci otkrivaju zašto Jakim Ziješ nije stigao u PSŽ

Marokanac je trebalo da pređe u Pari Sen Žermen na pozajmicu iz Čelsija poslednjeg dana prelaznog roka

02.02.2023. 13:23
  • Podeli:
Hakim Ziješ-63dbab1dd1d11.webp Foto: AP Photo/Jon Super/Tanjug

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Kristof Galtije izjavio je da pariski klub nije odgovoran zato što Hakim Ziješ nije prešao iz Čelsija u redove šampiona Francuske, prenosi "Skaj sport".

Ziješ je trebalo da pređe u Pari Sen Žermen na pozajmicu iz Čelsija poslednjeg dana prelaznog roka, ali je londonski klub zakasnio sa podnošenjem dokumenata.

"Skaj sport" podseća da je Čelsi navodno dva puta poslao ispravna dokumenta, ali bez potpisa, a kada je u francuski klub stigla ispravna dokumentacija, istekao je rok za registraciju igrača.

"Iz raznih razloga nismo mogli da dovedemo igrača koga smo želeli. Zadovoljan sam ekipom koju smo imali na početku sezone. Nažalost, nismo uspeli da je pojačamo posle odlaska Pabla Sarabije. Verujem da klub nije odgovoran za to", rekao je Galtije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()