Bosansko-hercegovački trener u Superligi: Feđa Dudić novi trener Novog Pazara

Srpski superligaš je od početka sezone tri puta menjao trenera

19.03.2023. 14:48
  • Podeli:
Fedja Dudić-64171647af3af.webp Foto: Facebook/FK Novi Pazar

Fudbalski trener iz Bosne i Hercegovine Feđa Dudić (40) imenovan je za novog šefa stručnog štaba Novog Pazara, saopšteno je iz srpskog kluba.

Dudić je na mestu trenera Novog Pazara nasledio Aleksandra Stankovića, koji je podneo ostavku posle poraza od Kolubare (0:1) u 27. kolu Superlige Srbije.

"Dudić je najveći uspeh ostvario sa mostarskim Veležom sa kojim je izborio izlazak na međunarodnu scenu i uporedo afirmisao veliki broj igrača. Predstavljanje novog trenera Plavih planirano je za sredu kada će obaviti i prvi trening. Njemu će u radu pomagati prvi pomoćnik Aldin Kametović i kondicioni trener Jasmin Trnovac. Ugovor je potpisan do juna 2024. godine", saopšteno je na Fejsbuk nalogu Novog Pazara.

Dudić je četvrti trener Novog Pazara od početka sezone, posle Vladimira Gaćinovića, Damira Čakara i Stankovića. Novi Pazar je šesti u Superligi Srbije sa 44 boda.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()