Bild: Negelsman na skijanju čuo za otkaz, Tuhel stiže u Bajern da ga menja

Sve se izdešavalo u jednom danu, a nemački mediji istražuju ko je zagovornik ovakvog scenarija

24.03.2023. 09:01
  • Podeli:
Tomas Tuhel_Slavko Midzor Pixsell.jpg Foto: Pixsell

Nemački fudbalski stručnjak Tomas Tuhel naslediće mlađeg kolegu Julijana Nagelsmana u Bajernu, prenosi Bild.

Kako se navodi, nekadašnji trener Dortmunda, Pari Sen Žermena i Čelsija, odmah će već u ponedeljak sesti na klupu i obaviti prvi trening, a utakmicu će voditi 1. aprila u Bundesligi i to protiv svog bivšeg kluba Borusije iz Dortmunda. 

Bajern je trnutno drugi na tabeli Bundeslige sa 52 boda, jedan manje od Dortmunda.

Posle nerešenog rezultata u Leverkuzenu u nedjelju, sportski diretktor kluba i član odbora za sport Hasan Salihamidžić bio je prilično nezadovoljan: 

"Nikada ovo nisam video u Bajernu. Tako malo pogona, mentaliteta, duela, asertivnosti – retko kada sam to doživeo da gledam“.

Nagelsman je bio potpuno iznenađen što će rešenje problema krenuti od smene trenera. U sredu, kada se o svemu ovome polemisalo, bio je na skijanju u austrijskom Zilertalu.

FK Bajern je došao do zaključka da je prvenstveno kriv Nagelsman. 

Mladog trenera nije spasio ni savršen rekord u Ligi šampiona ove sezone: 8 utakmica, 8 pobeda, a poslednja inspirativna pobeda od 2:0 bila je protiv Pari Sen Žermena.

Reprezentativna pauza u prvenstvima izgledala je kao savršen trenutak za šefove Bajerna da obave promenu trenera.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()