Aleksandar Stojanović na klupi Konjasporta: Otvaram novo poglavlje

Sa bivšim trenerom Partizana u Tursku je krenuo i ceo stručni štab srpskih fudbalskih radnika

17.01.2023. 20:43
  • Podeli:
Aleksandar Stanojević-63c6fa7363ecc.webp Foto: Profimedia

Srpski stručnjak Aleksandar Stanojević postavljen je na mesto novog trenera turskog fudbalskog kluba Konjaspor.

Bivši trener Partizana potpisao je ugovor na 18 meseci.

"Neko sam ko vredno radi, u fudbalu sam 24 sata, potrudiću se što bolje da se pokažem", izjavio je novi trener fudbalera Konjaspora Aleksandar Stanojević za klupsku televiziju.“Veoma sam srećan što sam ovde, otvaram novo poglavlje. Veliki izazov za mene i želim da se dokažem. Svi imaju velika očekivanja od mene. Očekivano. To mi daje više snage i energije da se pokažem u najboljem izdanju. Navikao sam i volim da radim pod pritiskom, tako je bilo i u prethodnim klubovima. Zbog toga ću se brzo adaptirati na pritisak i očekivanja”, istakao je Stanojević.

Konjaspor je trenutno na sedmoj poziciji u turskom šampionatu. Stručni štab uz njega činiće Branko Vukašinović, Branimir Mićović, Nemanja Jovšić i Radenko Pantović.

Do sada u karijeri Stanojević je vodio Partizan u dva navrata, Makabi Haifu, PAOK, Peking Goan i Al-Kadisiju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()