Advokat Danija Alveša: Snimak kamera otkriva da devojka nije prisiljena

Alveš odlazi levo, otvara vrata WC i ulazi sam, rekao je Kristobal Martelj između ostalog

02.02.2023. 10:12
  • Podeli:
Dani Alveš-63db7e6835e38.webp Foto: AP Photo/Pavel Golovkin/Tanjug

Brazilski fudbaler Dani Alveš konačno je saznao dobre vesti za potencijalno pozitivan ishod slučaja u kojem je optužen za silovanje, a kako tvrdi njegov advokat, snimak s nadzornih kamera otkriva da je devojka samovoljno ušla u toalet.

Žoana Sanz odlučila se razvesti od Danija Alveša nakon što je odbio njenu posetu u zatvoru.

Trenutno se nalazi u pritvoru bez mogućnosti kaucije, ali advokati čeine sve da ga presele u kućni pritvor gde bi trebalo da nosi nanogicu. Alvešov advokat je otkrio da se situacija, blago, promenila u njegovu korist, nakon što je snimak s nadzorne kamere pokazao kako je devojka samovoljno ušla u toalet.

Kako tvrdi advokat Kristobal Martelj, na snimku se vidi kako "Alveš odlazi levo i otvara vrata WC. Dva minuta kasnije ženska osoba, nakon što je razgovarala sa dve prijateljice i konobarom, odlazi do istih tih vrata i otvara ih, bez toga da je on pustio ili joj pridržao vrata. Te slike govore same za sebe".

Alvešu preti zatvorska kazna u trajanju od 4 do 12 godina ukoliko na suđenju bude proglašen krivim.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()