Četiri kluba zainteresovana za potpis Srbina

Dva kluba su iz Italije, dva iz Engleske

31.05.2023. 14:19
  • Podeli:
Sergej Milinković Savić foto Tanjug:Fabrizio Corradetti:LaPresse via AP-64739d74b75e8.webp Foto: Tanjug/Fabrizio Corradetti/LaPresse via AP

Kako stvari trenutno stoje, ovog leta će Sergej Milinković Savić zaista napustiti Lacio.

I igrač i klub su voljni da nastave dalje, a cena transfera se procenjuje na oko 40 miliona evra.

Kako piše Korijere delo sport, četiri kluba su zainteresovana za potpis Srbina.

Dva kluba su iz Italije – Juventus i Milan, dok su dva kluba iz Engleske – Arsenal i Njukasl.

Juventus sledeće sezone neće igrati Ligu šampiona pa to može da bude otežavajuća oklnost za transfer, dok je Milan već u veznom redu dogovorio dolazak Kamade i Loftusa-Čika pa je pitanje da li će tražiti još pojačanja u veznom redu.

Što se tiče engleskih klubova, oni nemaju problem sa cenom transfera, samo je pitanje da li Sergej želi da menja ligu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()