Basketaši Srbije ubedljivi na startu Svetskog prvenstva

Od starta meča se videla razlika u kvalitetu

30.05.2023. 19:54
  • Podeli:
KSS basketaši-647637f06ff1f.webp Foto: Košarkaški savez Srbije

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 je ubedljivom pobedom nad selekcijom Madagaskara sa 21:9, počela takmičenje na Svetskom prvenstvu koje se održava u Beču. 

Pobeda reprezentacije Srbije nijednog trenutka nije bila dovedena u pitanje.

Od starta meča se videla razlika u kvalitetu, pa su Majstorović, Stojačić, Vasić i Branković rutinski stigli do prve pobede na planetarnom šampionatu.

Svetsko prvenstvo je veoma važno jer će tri prvoplasirane selekcije, uz osvojene medalje, obezbediti i plasman na Olimpijske igre koje će sledećeg leta biti održane u Parizu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()