Od ponoći prijavljivanje za pomoć mladima od 5.000 dinara

Da bi dobili novac svi moraju da se prijave, bez obzira da li su se ranije prijavljivali za dobijanje državne novčane pomoći

30.11.2022. 15:56
  • Podeli:
dinari duško jaramaz pixsell.jpg Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Mladi starsti između 19 i 29 godina od 1. do 15. decembra mogu da se prijave za pomoć države od 5.000 dinara.

Da bi dobili novac svi moraju da se prijave, bez obzira da li su se ranije prijavljivali za dobijanje državne novčane pomoći.

Prijava se i ovoga puta podnosi na portalu Uprave za trezor, gde se unosi jedinstveni matični broj građana, broj lične karte i banka preko koje žele da im se uplati novac.

Jedini izuzetak su oni koji primaju novčanu socijalnu pomoć, kao i mladi u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, kojima će novac biti uplaćen bez podnošenja prijave.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()