Koliko koštaju najskuplje nekretnine u Beogradu

Najskuplji kvadrat stana je u Beogradu na vodi, a najskuplja kuća je prodata na opštini Savski venac

12.09.2022. 12:38
  • Podeli:
Beograd na vodi 1 Pixsell  Emica Elvedji.jpg Foto: Emica Elvedji /Pixsell

Republički geodetski zavod (RGZ) objavio je danas da je najskuplji kvadrat stana u novogradni u Srbiji u prvom polugodištu ove godine prodat na lokaciji Beograd na vodi po ceni od 9.545 evra za stan površine 97 kvadrtanih metara.

Kada je reč o starogradnji, najviša cena po kvadratu je 4.902 evra plaćena za stan na beogradskoj opštini Stari Grad, površine 66 m2.

Stan za koji je u prvom polugodištu 2022. godine izdvojeno najviše novca je stan u novogradnji u iznosu od 1.530.000 evra, površine je 349 metara kvadratnih i nalazi se na opštini Savski Venac.

Najskuplja kuća prodata je na Savskom Vencu za 2.9 miliona evra, navodi RGZ.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()