Karte za 'Soko' skuplje od sutra, tokom promo perioda prevezao 2,5 miliona putnika

Iz 'Srbija Voza' poručuju da će kupovina mesečnih karata uskoro biti dostupna i putem mobilne aplikacije i internet sajta

31.01.2023. 12:34
  • Podeli:
Voz Soko_Srbija Voz_Foto Tanjug Boško Bunuševac-63d8fbaa19ae5.webp Foto: Tanjug / Boško Bunuševac

Od marta prošle godine, dva i po miliona putnika prevezlo se vozom na relaciji Beograd – Novi Sad, tokom perioda promotivnih cena voznih karata, saopštio je "Srbija Voz". Nakon skoro godinu dana promotivnog perioda, sutra na relaciji Beograd – Novi Sad počinje i prodaja pojedinačnih voznih karata po redovnim cenama, u skladu sa važećom tarifom "Srbija Voza".

Cena vozne karte za odraslu osobu za 2. razred direktnog Inter City voza "Soko" na relaciji Beograd - Novi Sad iznosiće 603,00 dinara, sa uključenom rezervacijom mesta.

"Srbija Voz" podseća putnike da se karta za Inter City vozove ne može kupiti kod konduktera na vozu, već isključivo pre polaska.

Cena vozne karte za odraslu osobu za 2. razred Regio Ekspres voza na relaciji Beograd - Novi Sad iznosiće 453,00 dinara, a za ovaj voz nije potrebna rezervacija. Cene karata na Regio vozovima koje nisu bile obuhvaćene promotivnim periodom ostaju nepromenjene.

"Srbija Voz" ističe da će kupovina mesečnih karata uskoro biti dostupna i putem mobilne aplikacije i internet prezentacije www.srbijavoz.rs.

Cena mesečne pretplatne karte na relaciji Beograd Centar - Novi Sad iznosi 6.874,00 ukoliko se koristi isključivo za Regio voz, dok mesečna karta za najsavremeniji voz u regionu "Soko" iznosi 12.000,00 dinara, i ista se može koristiti za putovanje i u Regio vozu.

I po završetku promotivnog perioda putnicima će biti omogućena kupovina voznih karata po nižim cenama, i to uz primenu povlastice: od 20 odsto za povratno putovanje, 50 odsto za decu od šest do 14 godina i 30 odsto za putnike koji poseduju kartice SRB PLUS i za prevoz grupa.

Kako bi što više izašao u susret građanima koji primarno koriste železnički prevoz tokom čitave godine, "Srbija Voz" je uveo i novu ponudu – godišnju pretplatnu kartu, koja važi u 1. i 2. razredu svih vrsta vozova na svim relacijama u unutrašnjem saobraćaju.

Cena godišnje pretplatne karte iznosi 72.000,00 dinara.

Za relaciju Beograd – Novi Sad omogućena je onlajn kupovina karata putem veb sajta ili aplikacije uz popust od 5 odsto.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()