Sve im je naklonjeno: Žene rođene u ova dva znaka čeka dug život

Prave su srećnice

19.03.2023. 07:30
  • Podijeli:
horoscope-993144-1920horoskop-numerologijapixabay.jpg

Astrolozi smatraju da su žene rođene u ovim horoskopskim znakovima posebne i da ih čeka srećan i dug život. Jednoj je vladar Jupiter, planeta sreće i obilja, a drugoj Pluton, planeta misterije, tame, podsvesti. 

Žene rođene u ova dva znaka čeka dug život, ako vjerujete u astrologiju.

Škorpija

Ovaj horoskopski znak je neobično mudar, dopadljiv i ima posebnu energiju. Romantična veza sa Škorpijom je eksplozivna mešavina strasti i intelekta. Ona je seksepilna, moćna i zna šta želi.

Privlače osobe oo sebe, često su u centru pažnje i znaju kako da dobiju ono što žele. U duši su nežni romantičari, ali to ne demonstriraju svima.

Sva njihova romansa i iskrena ljubav pripašće samo jednoj osobi, onoj koja zaista zasluži njihovo srce. Potrebna im je osoba kojoj mogu da se otvore i koja će postati deo njihovog unutrašnjeg „ja“, neko ko zadržava sopstvenu individualnost i nezavisnost. 

Kada pronađu ovu sreću u ljubavi, Škoprije su nevjerovatno srećne i čeka ih blistava budućnost.

Strelac

„Mačka koja hoda sama.“ Više od svega ceni slobodu i nezavisnost. Odgovorna je samo za sebe, svoje potrebe i život. Iako nije sklona flertovanju, veoma joj je teško da se odluči za ozbiljnu vezu. 

Idealan partner za ovaj znak biće neko ko razumije njenu želju za slobodom i neće ga mučiti ljubomora ili posesivnost.

Žena Strelac cijeni slobodu, uživa da ima avanture, putuje, lako se prilagođava i prihvata promjene. Kada se sa njom neko poveže na dubljem nivou, shvatiće koliko je ovaj odnos dragocjen.

  • Podijeli: