Četiri stvari kojima ćeš muškarca otjerati od sebe

Ekspert za veze, otkriva da muškarci, između ostalog, ne vole kada žena pretjerano priča o sebi

17.03.2023. 07:00
  • Podijeli:
Ljutnja (2)-63e35c541c419.webp Foto: Pixabay

Pojedine djevojke, kada nađu partnera, vjerovatno iz prevelike želje da mu se još više dopadnu, zapravo čine neke stvari koje ga samo odbijaju.

O ovome je za Informer govorila transformacioni kouč Slađana Trikić specijalizovana za partnerske odnose, koja je i otkrila koje su to četiri stvari, koje će ga udaljiti od tebe.

"Prva stvar koja odbija muškarce jeste kada žena previše priča. Obično djevojke, žene, u toj silnoj želji da ostave što bolji utisak, one počinju previše da pričaju i da ističu svoje dobre strane, pa koliko su zabavne, pa koliko su zanimljive, pa koliko su duhovite, pa koliko su načitane, pa gdje su sve bile, gdje su sve putovale, šta su sve naučile i tako dalje. I onda na taj način, zapravo ta pretjerana priča može zaista da odbija muškarce i da ima jedan kontra efekat", ističe ona.

Druga stvar koja odbija muškarce jeste agresivnost. Muškarci ne vole kada žene uđu u mušku energiju. 

"Recimo, ukoliko on kaže 'e mogli bismo da odemo nekad na kafu', a ti onda kreneš 'dobro, mogli bismo, a kad bismo mogli, evo ja mogu već sljedeće subote, a kada si ti slobodan itd.', dakle to zaista odbija muškarce". 

Treća stvar koja ih odbija jeste stalno objavljivanje na društvenim mrežama, neke poruke koje su direktno ili indirektno njemu upućene, pa još njemu i proslijeđuješ te poruke, a naročito ukoliko objavljuješ neke poruke kojima želiš da ga naljutiš, da mu nešto natrljaš na nos.

I četvrta stvar koja odbija muškarce jeste naravno kada žena igra igrice, poput toplo- hladno. 

"To su sve stvari koje oni osjećaju i treba povesti računa", zaključuje Trikić.

 

  • Podijeli:

Tagovi