Voljela je Željka Joksimovića, a onda iznenada nestala sa scene: Evo čime se danas bavi Ceca Slavković

Karijeru joj je obiljeležila i ljubav sa kolegom

19.03.2023. 18:02
  • Podijeli:
1653325811-svetlana-ceca-slavkovic-foto-PrintscreenYouTubeCecaSlavkovicOfficial-1024x656-64173ab4d0fed.webp Foto: Printscreen/YouTube/CecaSlavkovicOfficial

Krajem devedesetih i početkom dvijehiljaditih godina pop muzika u Srbiji doživjela je procvat, a među brojnim novim imenima našla se i Svetlana Ceca Slavković.

Naime, u tom periodu Ceca je snimila mnoge hitove poput „Lastavica“, „Tajna“, „Kući da se vratiš“, „Bekrija“, „Bez ljubavi sve prazno je“, „Dan ili dva“…, a i osvojila nagrade na brojnim festivalima širom regiona.

O njenom privatnom životu se nije znalo mnogo, osim da je svojevremeno bila u vezi sa Željkom Joksimovićem. Ipak, njen iznenadni odlazak sa estradne scene mnoge je iznenadio, piše Nova.rs.

„Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo posljednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu – ne želim; da li ću se jednog dana vratiti – ko zna. Rekla bih da to ne treba da radim u ovim godinama. Ono što mi nedostaje jesu mnogi divni ljudi koje sam upoznala dok sam živjela kao javna ličnost. I danas ih viđam, ali ne ispred, već iza kamere“, objasnila je Ceca medijima svojevremeno svoju odluku.

Danas se bavi vokalnom produkcijom i radi u muzičkim studijima zajedno sa pjevačima, a na svojim profilima na društvenim mrežama nije naročito aktivna.

„Ceca radi u studiju. I dalje voli muziku, to je njen život. Bavi se produkcijom, možete je vidjeti u studiju kod Marka Kona kako u tri, četiri ujutru producira. Ima prelijep privatni život, zadovoljna je. Nikad bolje nije izgledala. Samo jednostavno ne želi više da se eksponira, zgadila joj se estrada“, rekla je njena bliska prijateljica i koleginica Maja Nikolić u emisiji „Premijera-Vikend specijal“.
 

  • Podijeli: